Разубавување на училишниот двор

Учениците и вработените од нашето училиште засадија нови дрвца за да го разубават училишниот двор и да го направат поубаво и попријатно место за престој. Засадени беа десетина дрвца од видот туја и туја смарагд. Раководството на училиштето им искаж ува голема благодарност на сите кои учествуваа во оваа акција.

Објавено на 30.11.2016 во Општо

Сподели го текстот

Back to Top