Учениците од СОСУ ” Илинден ” во големата еколошка акција „Македонија без отпад- 2014“

Учениците заедно со професорите од СОСУ ” Илинден ” учествуваа во големата еколошка акција „Македонија без отпад- 2014“

Објавено на 18.10.2014 во Активности

Сподели го текстот

Back to Top