ФОТОГАЛЕРИЈА ОД НАСТАПОТ НА УЧИЛИШНИОТ БЕНД

Училишниот бенд под водство на проф. Јовче Петковски успешно се претстави на настапот на „Слатка мистерија“, организирана од Општина Илинден. Честитки до сите bend3 bend2 bend 1 bend!!!

Објавено на 23.03.2018 во Општо

Сподели го текстот

Back to Top