СООПШТЕНИЕ ОД ЈСП

ЗА ВРЕМЕ НЕ РАСПУСТОТ, НЕМА ДА ВАЖИ БЕСПЛАТНИОТ ПРЕВОЗ ЗА СРЕДНОШКОЛЦИ

Ги информираме корисниците на годишните средношколски билети за бесплатно користење на јавен превоз, дека тие нема да важат за време на претстојниот зимски распуст.

Средношколците од прва година, од почетокот на второто полугодие, јавниот превоз бесплатно ќе можат да го користат само со персонализирана картичка „Скопска“, односно од петок (1.01.2021 год) прекинува да им важи времениот хартиен билет.

Објавено на 30.12.2020 во Општо

Сподели го текстот

Back to Top